Windsor Community Recreation Center

Windsor

Project Features 

Public Projects, Recreation, Climbing Wall, Gymnasium, Indoor Pool, Indoor Track, Addition, Renovation, Ground Up

Owner 

Town of Windsor

Project Description 

The project is a renovation and multiple additions to the Town of Windsor's Community Recreation Center.

Additions include a second gymnasium immediately adjacent to the existing gymnasium; a aerobics/cardio area; and a large aquatics addition with lap pool and family pool. A 180-foot long, fully enclosed flume slide starts inside the pool area, loops outside and returns inside. The new gymnasium will also include an elevated running track.

Second-floor additions include a weight room and office/support space.

Renovation scope includes locker room space for ADA compliance, and 3,400 sf of second-floor build-outs to create office and support areas.

An elevated running track will be constructed inside the existing gymnasium, connecting with the new running track inside the new gymnasium addition.

Architect

Barker Rinker Seacat Architecture (BRS)

Size

39,164 Sq. Ft.

--

Purple divider1_edited.png